image

Cholley Romania prin Eco Line Intermed SRL. Cu o experienta mare in vanzarea cosmeticelor, Lavinia Mihaela Manolescu coordoneaza distributia la nivel national a dermatocosmeticelor elvetiene Cholley din 2008.

A dezvoltat relatii de afaceri cu saloane de frumusete, persoane fizice autorizate si persoane particulare, planificand si livrand sesiuni de instruire privind utilizarea cosmeticelor Cholley.

Promoveaza cursurile de Cosmetica SPA si „Lectia de cosmetica”
Acorda consultanta de specialitate persoanelor ce doresc sa inceapa o activitate in domeniul frumusetii.

Din totdeuna mi-a placut sa fiu profesoara. Pasiunea pentru creme si frumos m-a facut sa aleg intre chimie si cosmetica. CHOLLEY mi-a oferit motivul de a alege cosmetica si din 2009 am imbinat daruirea cu care transmit ceea ce stiu, unor persoane speciale care, la randul lor va imfrumuseteaza viata si nu numai.

CHOLLEY este fondatoarea si motorul cu energie regenerabila al companiei care ii poarta numele.

RICK creeaza si tot creeaza produsele speciale care ne fac viata mai frumoasa.

Noi, LAVINIA si DANA suntem aici sa va sprijinim cu sfaturi de specialitate,  pentru a va alege exact produsele de care aveti nevoie.

Va asteptam, sa ne contactati, inante de a plasa o comanda. Sunt sigura ca va putem ajuta.

Prezent in peste 20 de tari, brandul CHOLLEY aduce pe piata noi si noi produse care satisfac cele mai exigente dorinte si necesitati ale clientilor nostri.

Promovam brandul CHOLLEY la targurile de specialitate.

Traditii de frumusete cu radacini milenare, intelepciune si cunoastere persane intro sinteza perfecta cu stiinta si tehnologii elvetiene au creeat produsele CHOLLEY.

CHOLLEY SA- Companie elvețiană specializată în producția și distribuția de cosmetice fito de cea mai înaltă calitate, încă din 1972.

Din 2007 se concentrează pe producție de cosmetice medicale si farmaceutice, din 2011-2013 dezvoltă cu tehnologia IC-RAMP gama PHYTOCELL cu celule stem vegetale si din 2015 dezvoltă programul de reparare a pielii dupa arsuri solare, acnee, acnee rozacee.

D-na Cholley Paydar-Bavandpour este fondatoarea companiei ce-i poartă numele si impreună cu fratele ei, Rick Paydar-Bavandpour, chimist și director al departamentului de cercetare, au creat o organizatie dinamică ce produce unele dintre cele mai interesante, inovatoare si eficiente produse din industria fitocosmeticii elvețiene.

Laboratoarele proprii din Tessin (Locarno), Elveția, realizează o cercetare independentă și dezvoltă produse exclusiv ’CHOLLEY’.

Obiectivul Cholley este de a livra produse bine echilibrate, care dau rezultate vizibile imediat și au efecte ce se mențin și pe termen lung, fară a compromite sănătatea  și integritatea pielii. Pentru aceasta, cel mai important lucru este selectarea ingredienților potriviți și de cea mai bună calitate.

Asigură efecte terapeutice precise (spre exemplu: diminuarea ridurilor, protejarea împotriva soarelui, diminuează pete de varstă și de sarcină…)

Formă optimă de prezentare (mască, cremă, emulsie, gel) și pentru a fi ușor de aplicat

Conțin ingredienți compatibili cu pielea pentru a preveni efectul ocluziv

Proporție optimă între extracte din plante și alte ingrediente active

Efecte vizibile imediate și mentinerea lor pe termen lung

Stabilitatea produselor cu anti-oxidanți ce previn râncezirea și stabilizatori ce asigură integritatea micro-bacteriană

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.