Cum am inceput?

CHOLLEY Romania prin Eco Line Intermed SRL

Sunt Lavinia Mihaela Manolescu, am o experienta mare in vanzarea cosmeticelor si coordoneaz distributia la nivel national a dermatocosmeticelor elvetiene CHOLLEY din 2008.

Familia, cosmeticele si educatia au fost pasiuni care mi-au imfrumusetat viata.
Inainte de a promova produsele CHOLLEY, am fost si eu cosmeticiana, am lucrat cu produsele CHOLLEY, le-am testat ca sa fiu sigura ca fac ceea ce promit si apoi am avut curaj sa vorbesc si altor cosmeticiene despre asta.
Am primit distributia pe Romania si impreuna cu sotul meu, el cu visurile frumoase si increzatoare si teorii foarte interesante, eu cu daruire si pasiune pentru frumos si sanatos, ne-am arucat in valtoarea multitudinii de cosmetice care navaleau in Romania.

Din totdeauna mi-a placut sa-i invat si pe altii ceea ce stiu eu.
Am ajutat multe doritoare sa devina cosmeticiene cu diploma si le-am facut sa inteleaga cat de importanta si responsabila este meseria pe care au ales sa o practice. Am dezvoltat relatii de afaceri cu saloane de frumusete, persoane fizice autorizate si persoane particulare, planificand si livrand sesiuni de instruire privind utilizarea cosmeticelor CHOLLEY.

Acordam consultanta de specialitate persoanelor ce doresc sa inceapa o activitate in domeniul frumusetii.

Ni s-a alaturat Dana Momeni. Si cum nimic nu este intamplator, mi-a fost dat sa-o indrum pe caile frumoase ale cosmeticii pe Dana, inrudita cu Iranul prin casatorie si continuam sa ne dezvoltam afacerea in Romania si impreuna cu voi sa promovam Frumusetea si Sanatatea CHOLLEY.

Pentru mai multe informatii despre programele si produsele Cholley vizitati magazinul online si site-ul www.cholley.ro.

De ce am ales Methode Cholley?

Secrete elvetiene ale frumusetii si sanatatii: METHODE CHOLLEY

Imbinand o metoda de cosmetica clasica, MANUALA cu o metoda SPA, CHOLLEY a creat tratamente deosebite, apreciate in intreaga lume. Pentru o colaborare deosebita si pe termen lung – deoarece Methode CHOLLEY este altfel (tratamentele incep cu un ceai, o metoda de lucru la 2 maini cu 2 pensule…), ne ocupam special de pregatirea persoanelor care vor lucra cu produsele fito-biologice CHOLLEY si oferim consultanta pentru realizarea de tratamente cu rezultate remarcabile.

Methode CHOLLEY include urmatoarele componente:

– metoda de tratament profesional bazata pe utilizarea produselor atat in salon, cat si ulterior tratamentului, de catre clientul final.
– metoda de aplicare prin care se recomanda un anumit mod de aplicare si o anumita perioada de actionare
metode de masaj si drenaj limfatic manual.

Oferta noastra contine produse elvetiene pentru tratamente pofesionale pe piata din Romania.

Fitocosmeticele profesionale Methode CHOLLEY contin produse pentru saloane de cosmetica, produse pentru revanzare si se completeaza cu bandaje gipsate si elastice specifice tratamentelor şi accesorii.